Och så har man nåt hit också.

Eftersom att den senaste tiden har varit väldigt energikrävande så har jag verken orkat eller faktiskt haft tid till att skriva och dessutom så har bloggfan laggat ett bra tag och låtit mig stå i en överdrivet serriös kö. Dumt och så vidare..
Men nu ska väl allt vara så nära som vanligt igen , bortsett från den litegranna nya designen som redan lyckats vilseleda mig.

För att inte göra detta inlägget 3 sidor långt så tänker jag korta ner de senaste två veckorna så gott det går. Först vill jag dock tillägga att jag under den senaste veckan även börjat sommarjobba på kristianstads egna köttmarknad - Scan-isch . Mitt kanske absolut första serriösa jobb någonsin vill jag tänka mig. Det går faktiskt över förväntan bra och kära Håkan som tillhör en av sveriges goaste män berömmer mig ständigt med orden " Satan vad grym du är". Inte var dag man får höra att man ha skills för grissvål vill jag lova.
Att jobba natt var nog faktiskt ett av de bästa beslut jag tagit i mitt liv eftersom att scanlivet på natten är rikligt roande och med en sleten Arian och en nykommen Harris blir det verkligen bara kul. Nästa vecka anländer till och med Petra och det kan ju snart inte bli bättre. Lönen vill jag också gärna skryta om men inte här.
Jag måste tillägga att det nog absolut bästa med att jobba natt är när man slutat och ska åka hem. Inte bara av den anledningen att man jobbat klart, utan för att man ser hur hela världen vaknat upp för att bege sig till jobbet. Då kliver jag ut i mina sletna kläder och solglasögon för att inte hinna bli pigg och vaken av dagsljuset, för att sedan gå och lägga mig! Tråkigt nog förstår väldigt få med människor meningen med mina brills och helst av allt vill jag bara dra till med en Mia och Klara replik åt de värsta glo-aporna och säga " JA, jag haaaaaar solglasögon på mig." En dag kommer det ske, det vill jag lova.
Nu ska jag snart bege mig till jobbet igen och man kan väl säga att det ska bli skönt med helg, även om jag faktiskt trivs väldigt bra. Men lite liv utanför scan vore väl på sin plats faktiskt.


Här har vi pizzakillen som anser att det är omänskligt att äta som jag gör under natten och som klär sig i vita kläder med kött på - min jobbpartner for this summer. WOHO
__________________________________________________________________

MEEN, som sagt, för att återkomma till det liv jag hade innan scan, så vill jag påstå att de två senaste veckorna kan ha varit de absolut två bästa veckorna i mitt liv, hittills.

Skattjakt, klassfester, siesta, karneval, självaste STUDENTEN och även Balen. Det har varit helt otroligt och obeskrivligt underbart och helst av allt skulle jag vilja göra om allt varannan vecka för resten av mitt liv.
Jag fick även världens inte bara största överraskning utan även världens bästa present NÅGONSIN, på självaste studentdagen. Den "otrolige-Aniz," som man verkligen bör kalla henne efter detta, återkom till svea med en stormande entre och fick mig till de nog största glädjetårar, någonsin.
Det var helt underbart att se och höra henne igen efter en tid som har känts som längre än ett år. Helt otroligt.
Som vanligt fick man med sig lite nya minnevärda stunder med start på min studda, då sytråd fick tas fram men även morgonrocken. Även grillmys, mia och klara, nationalsång och nakenbad bjöds det till med under tiden som världens bästa Anna var här. Nu har hon dock rest tillbaka till sitt Corsika igen och det avskedet kan ha varit det jobbigaste någonsin. Åter igen kom solglasögonen till användning.

Dom säger att..

..en vän som är så,
är det finaste någon kan få..


Nu har man som sagt tagit studenten och det är med blandade känslor. Skoltiden har varit både fruktanvärt jobbig men också så oerhört fantastisk och jag kommer att sakna det. Nu har man nåt en milstolpe i livet och det är tid för att ta livet i sina egna händer. Nu är man verkligen här.
Redan, skulle jag vilja säga.
Dåså, säger jag.





Kommentarer
Postat av: Liljan

Du är FIN utav bara helvete. Wanja jag kommer att komma hem igen, som tur är. Keep up the good work 'til then. Jag saknar dig! Kärlek.

2008-06-12 @ 22:44:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0