If I ever

Jag börjar känna en viss tvivel.

So far so good

Fluan- Jag sätter ett kryss för en barnportion till dig Tony. Du är väl inte lång nog att få beställa nånting annat!
Tony- "hehe hum", innebär det att jag får mer alkohol till maten då?

Fluan- Tony din dumme jävel, dom serverar inte alkohol till barnmat!

(internt för dem som känner till längden på denne Tony och humorn hos denne Flua) Jag skrattar fortfarande ihjäl mig.

Då har man snart jobbat i en vecka och det kräver en utvärdering .

Bortsett från min handledsvärk och svidande ryggskott så är scan fortfarande av samma snuskigt trivsamma skick som i somras.
Jag saknar visserligen dem som brukade fylla ut bordet i fikarummet och skratta åt något så meningslöst som att klockan var tre på natten, men med Fluans brutala humor och lill-Tony som det svarta fåret så får man vara nöjd ändå.

Dock verkar inte min kära vän "snyggelektriker i blåkläder" lika glad som överraskad när han såg att jag återvänt till köttfabrikens förfogande.
" Inte en maskin har gått sönder på två månader men det kunde jag väl ana att när du återvänt så är det de första som sker".
Jag ber om ursäkt för min aningen otursmedförande aura men jag är faktiskt nästan säker på att du älskar mig ändå.

Så på så vis kan man väl säga att allt är i sin ordning. 
Fluan bor fortfarande hemma och tar ut sin humor från pojkrummet på jobbet och jag är fortfarande välkänd som den klumpiga. Burim gillar fortfarande att retas och Kalid är lika knasig som vanligt.
Tyskarna är precis lika snuskiga som i somras och jag trivs.
Jag känner inte att jag har något liv för tillfället men jag trivs.


As long as the music is loud enough..

..people might not notice that I'm stupid.


I det tillstånd jag vaknat upp i idag både med skavsår och minnesluckor går mina tankar nu till gårdagens aningen vilseledande mystik.
Jag blir tvungen att fundera lite kring hur pass överdoserad av alkohol jag blev igår eftersom att jag uppenbarligen gått runt med två vänsterskor.

Jag har alltså under något tillfälle av kvällen lyckats byta till mig Petras vänstra silversko men fortfarande behållt min egen. Min egen vänstersko som dessutom ser annorlunda ut och är helsvart.
Jag får verkligen inte ihop det.
Jag begriper inte hur jag utan att märka varken färgen eller formen kunnat stå på benen och dessutom röra mig på dansgolvet. Det är obegripligt.
Men sen å andra sidan så finns det inte mycket i mitt liv som gestaltar en normal livsstil om jag måste erkänna men nånstans tycker jag nog att gränsen måste ha blitt nådd nu.



Men bortsett från det dramatiska skodilemmat så blev kvällen en minnesvärd afton av charader, allsång, vattenfall med en tondöv Magda, en urartande Petra och en truckerkepstilldragande Olander.

Mys.


Tack till världen och till min hemlösa utstrålning

Nu börjar tiden bli knapp och inom en timme kommer jag att sortera grissvål åter igen. Vilken hyllande ära vill jag tycka.
Jag måste dock erkänna att jag är lite nervös inför starten eftersom att scan har en viss tendens till att alltid överraska, både på gott och ont. 
 
Jag ska faktiskt springa ut till bussen nu i mina söndriga converse och hoppas på att jag inte missar den men jag vill innan dess hinna med att ställa en enkel fråga som följaktligen bör ha ett lika enkelt svar,
MEN efter i morse så har jag skapat en viss oroande tvivel kring tanken!

Okej ni vet hur en fullt normal människa faktiskt kan irritera sig på att solen är ivägen när man skriver sms mitt på lilla torg och därför lite snabbt och enkelt väljer att sätta sig på huk mot en husvägg och fortsätta skrivandet där?
(tack, jag menar väl det.)
Uppenbarligen så finns det de människor som anser att detta sorts agernande tillhör de hemlösa och utan att tveka traskar en av dessa människor fram till mig och slänger fram två kronor!
Jag höjer min blick utan att riktigt förstå varför det regnade pengar framaför mina fötter och möter i detta ögonblick en medelålders dam som ler lite sympatiskt mot mig precis som om hon gjort mig en tjänst.
OKEJ,
tack din jävla hynda som inte bara anser att jag ser ut att behöva en slant för att överleva, men också för att du dessutom är så snål att du endast bjuder mig på två spänn!
Vad tror du en hemlös 19åring ska kunna köpa för det?

THE WORLD MAKE SENSE AGAIN!


Back on track

Imorgon återvänder jag till köttfabrikens nattverkstad tillsammans med snuskiga polacker och sexiga tyskar!
Förhoppningsvis kommer jag lyckas hålla mig ifrån köttkvarnen och behålla mina fötter denna gången också.
Något som låter orimligt för min sort men utan rätt inställning finns det ingenting som fungerar!

I helgen blir det förresten massa tarkan och dans kombinerat med medelpass utan sömn.
Jag insåg nyss att hösten kan vara ganska gemytlig trots kylan men med närmare eftertanke så blir allt vad man gör det till.



Not how we're supposed to be
though,
just they way we like it









Mest bara för att jag är både bäst och sämst i hela världen

Idag tog jag mig tiden till att påbörja ett nytt liv där jag utfaller att vara en bättre människa.

Det har skett för många gånger nu att jag stannat upp och tänkt att jag borde kunna åstadkomma bättre och trots att jag så många gånger förr känt av tanken så har jag aldrig gjort något med den. I större utstreckning.
Men idag slog ett under ner och jag har faktiskt betalat in en summa till organisationen amnesty, en organisation som kämpar för människans rättigheter, trots att jag inte har råd att bry mig egentligen.

Jag har dessutom tagit min första körlektion och till min stora förvåning, då jag vart väl förberedd på att få en utskällning för att ha råkat ha sönder bilen, så lyckades jag faktiskt överträffande bra.
För att fullända min dag av välgång så ska jag dessutom tillsammans med Matilda bege mig till friskis och svettis för att inleda min nu startade träningsperiod.



Vad jag även lyckats komma över nu när lönen från sommarens slit börjar sina är att jag måste bli mer sparsam.
Jag menar jag har aldrig under hela mitt liv lyckats lägga undan pengar som varat mer än en måndad och när till och med min bank ringer mig och uppmanar mig om att jag borde boka en tid till ett ekonomiskt rådgivningsmöte, då kan jag känna att den ringklockan är stark nog för mig att vakna.
Jag är medveten om att jag inte längre har några större summor att kunna lägga undan men jag vet däremot vad mina största utgifter (bortsett världens sämsta telenor) är och måste upphöra att vara! 

* Den där fikan eller till och med lunchen som man anser gjort sig förtjänat av 5 gånger i veckan är fullkomligt onödig eftersom att det inte krävs så väldigt mycket ansträning av att äta hemma och byta ut chicken fenix mot en kaffe!

* Alla idiotiska ciggaretter som inte bara ökat i pris utan också i mängd och jag måste se till att ge upp den vanan nu. Inte bara för att det är för dyrt eller för att det tar mig närmre döden, utan också för att jag inte ska avlida på träningspassen, vilket jag gör i nuläget.

* Dom där förbannat onödiga drinkarna som man envisas med att köpa ute trots att man redan är skitfull och lite till.
Det slutar liksom alltid med att man blir fullare än vad man borde och därför både omänsklig och idiotisk vilket dagenefter ångesten kan konstatera. 

Nej.
Man är inte väldigt klok egentligen. 
I varje fall inte klok nog


 


En plötslig längtan efter allvar

Det är idiotiskt egentligen.
Man klagar när man tvingas jobba för då är man jämt trött,
men när man väl är ledig då klagar man för att man inte jobbar men blir trött ändå. 






Jag har skapat ett nytt beroende i höstens dysterhet.
Ett läsberoende.
Det slog mig att jag försummat bokläsandet då all min fritid spenderats åt serien vänner vilket jag för en tid sen ansåg vara det enda i världen som kunde rädda mig från beskymmer.
Jag kan väl erkänna att det inte riktigt är sanningen längre men jag antar att det kommer en tid för allt att utgå.
Jag säger inte att jag inte fortfarande älskar vänner mer än mycket annat i denna värld, för det gör jag, men av måttlig mängd.
För mycket av någonting är aldrig hälsosamt, som dom säger.
Ett klokt uttalande av en av alla världens kloka vetenskapsmän.

När jag ändå ligger på spåret om böcker och allt därtill så vill jag passa på att rekomendera Stieg Larssons "män som hatar kvinnor".
För er som inte kommit över denna brilijant skrivna bok så vill jag uppmärksamma er om att det kan vara en av de bästa och ni bör därför åtminstonde överväga om att läsa den.
-
Jag brukade hålla mig till Jonas Gardell men av samma princip som serien vänner så kom jag över honom och gick vidare. Dock vill jag även rekomendera honom till omvärldens trots alla fördomar som kastas åt hans håll.
Han är faktiskt en otrolig författare trots att han har ett förhållande med Mark Levengood.
Det skulle jag däremot kunna ställa mig kritisk mot men jag låter bli.



Mycket rekomendationer i detta egentligen meningslösa inlägg men jag måste trots det avsluta med att säga att biofilmen "Låt den rätte komma in" måste ses! Boken kan vara nåt av det sjukaste och jag bara måste se filmen!
Sätt en förtjänad nördvarning på mig men den 24 oktober tvingar jag någon att se den med mig.



Jan Stenmark är för övrigt bäst i hela världen.

Vad är svaret på att lyckas?

Idag kom jag fram till att jag från och med "nu", ska inleda den återkommande ideen om att börja ett hälsosamt liv,
precis som så många gånger förr.

Tanken slog mig vad som verkligen krävs av en som i mitt fall lider av sveriges nog sämsta självdiciplin och även om det låter enkelt att säga att man "endast måste bestämma sig", så har jag sagt den meningen närmare 1 miljon gånger i mitt liv och trots det så lever jag fortfarande på hemmakvälls godis var och varannan dag kombinerat med en cola och mcdonalds cheeseburgare.

Nej, det verkar som om mitt simpla motto om ett hälsosamt liv inte riktigt håller för en kostmissbrukare som mig.
Jag behöver uppenbarligen ett nytt motto och kanske ett mirakel att hjälpa mig hela vägen fram till målet där jag slipper stå framför spegeln och tänka att "imorgon börjar jag, imorgon".

Det är sjukt egentligen,
att det ska vara så förbannat svårt att uppfylla de krav som krävs för att man inte bara ska må bättre utan faktiskt också vara nöjd med sig själv och känna känslan av att man lyckats.

Jag menar hur mycket ska det egentligen krävas av en att ta sig ann utmaningen och uppnå det liv som man mer än någonting annat vill ha?

Det är lustigt hur människan är skapt, faktiskt.
Vi finner ett sätt att slingra oss,
precis varje eviga gång vi försöker.

Devil women!

Det är bara att konstatera, min mamma är inte mänsklig och att leva under samma tak som henne fungerar inte längre.
Nu måste jag verkligen härifrån om jag vill skapa ett eget liv med en egen framtid utan henne att lägga sig i varje steg jag tar.
Jag fixar inte detta längre.
Det är något omänskligt sinnesjukt i allt hon gör och hur hon än gör det så blir jag förbannad.
Det spelar nog ingen roll längre,
vi är som natt och dag,
hur man än gör.

Asså nejnej!

Okej nu har jag och Linn lyckats konstatera att alla Chihuahuaägare är fullkomligt efterblivna!
Jag vill hänvisa till några annonser vi funnit på blockets hemsida som alla stärker vårt argument!


Pris: 16 000 :-

zimba 2kg tim 1.8 valparna väger 1.5 kg första kullen nu ska hon ha 2 kullen och det är samma hane. båda har bra mentalitet zimba är beige är time black tan. Om ni vill veta hur valparna blev hur dom är mentalitet så kan ni få prata med dem vad dom tycker om valpen. Så kan ni få kort på hur dom ser ut som vuxen.5000 hand pening när ni har valt valp ingen foder värd eller av betalning obs! Kö lista om ni missar 2 kulle så får ni vänta 1 år så kommer jag ha min egen hund blue fawn tea cup väger 1.6 kg, 2010 höst kostar 17000 kr kö lista där också först till kvarn. Många som är intresserad så hör av er på en gång snabbast är att ringa. kollar inte så många gånger på email. den kommer att bli chipad avmaskad hälso kontroll.

Pris: 7 000 :-

Jag har tre Chihuahua valpar. två tikar och en hane. Stamtavla valpar. Bra med barn och de älskar företaget. Alla valpar är redo att gå.

Pris: 0 :-

milton heter jag har stamtavla väger 1.6 så jag är en liten hund.Finns det några tjejer som vill para med mig. Har bra psyke min far är champion i Dkuch, Norduch, Intuch, SV-07 så kommer från en bra avel båda föräldrarna är blue fawn. Hör av er till våren när det är dags att löpa så kommer jag charmar dig.Vill ha lika mycket som du säljer en valp eller att jag behåller en valp om jag tycker den är fin.

Höjden av inkompetens,
aningen skrattretande men dock högt vilseledande.


Jävla mänskilghetsutsugare!

Om man fortfarande har sin rätt som människa i detta samhälle så tänker jag nu bojkotta Eniro för all framtid!
Hur kan det vara lagligt att begära 600 kr av mig under bara en måndads tid och dessutom för endast 3 samtal?
Jag blir så upprörd!
Det är ju inte så att en arbetslös 19 åring i Krisitanstad har råd med det dyraste så länge man inte bor i Åhus och det gör jag inte.
För övrigt så är mitt hår ojämnt och jag hatar Åhus.
Hejdå


Geppetto

Det är så förbannat orättvist att det krävs miljoner för att ens dröm ska kunna slå in då det endast krävs ett fotsteg för en annan snålskjutsare som aldrig behöver lyfta ett finger.
Detta hierarkisamhälle tar mentalt livet av mig och även om man anstränger sig och försöker sitt allra bästa med en plan som kan tänkas fungera så finner man sig själv nånstans i mitten och upptäcker att man är en idiot som ens tänkt tanken.

Men det slog mig att livet kanske faktiskt får högre värde om man är en idiot med drömmar framför en idiot som inte vet vad att drömma är.
För nånstans före mitten så är drömmen fantastisk,
och även om man inte uppnår den så tar tanken en en bra bit på vägen.
Kanske behöver jag bara en ny plan,
för även om jag är begränsad så är inte livet en omöjlighet, trots allt.

Nu vill jag mest att Petra ska sluta knega och hämta upp mig så jag kommer ur mitt söndagsbeteende för att istället spendera min kväll med min favoritfamilj.
-
it was only a kiss,
how could it end up like this.


rubrik tar alltid så lång tid

Med risk att bli tjatig och inte minst lite i närheten av patetisk i ett allmänt folköra så struntar jag i att säga hur mycket jag fortfarande saknar Turkiet men undanhåller inte att tanken finns. För det gör den, varje sekund. Och bättre blir det inte av att varje aktuell låt både på radio och ipod påminner om vistelsen och allt därtill. 

Just nu är mitt tillstånd fullkomligt instabilt vill jag försäkra.
Om det är möjligt så är jag fortfarande onykter rent fysiskt och jag har dessutom tvingats jobba hela dagen i det tillståndet så jag funderar litegranna på att hoppa från ett biltak på motervägen men jag överväger.

Med lite Timbuktu i hörlurarna tänker jag nu luta mig tillbaka och förhoppningsvis återfå min förlorade sömn som jag så flitigt försummat under det senaste dygnet.
I tanken finns fortfarande en längtan tillbaka men också en längtan och ett hopp om att planerna inför nästa år skall gå som planerat.

Förresten så kommer det bli helt underbart i så fall.
Nu ska jag sova.
Godnatt


-

I'm coming out of my cage
And I've been doing just fine
Gotta gotta be down
Because I want it all

It started out with a kiss
How did it end up like this?
It was only a kiss
It was only a kiss

Now I'm falling asleep
And she's calling a cab
While he's having a smoke
And she's taking a drag

Now they're going to bed
And my stomach is sick
And it's all in my head

But she's touching his chest now
He takes off her dress now
Let me go

And I just can't look its killing me
And taking control

Jealousy, turning saints into the sea
Swimming through sick lullabies
Choking on your alibis

But it's just the price I pay
Destiny is calling me
Open up my eager eyes
‘Cause I'm Mr Brightside

I'm coming out of my cage
And I've been doing just fine
Gotta gotta be down
Because I want it all

It started out with a kiss
How did it end up like this?
It was only a kiss
It was only a kiss

Now I'm falling asleep
And she's calling a cab
While he's having a smoke
And she's taking a drag

Now they're going to bed
And my stomach is sick
And it's all in my head

But she's touching his chest now
He takes off her dress now
Let me go

Cause I just can't look its killing me
And taking control

Jealousy, turning saints into the sea
Swimming through sick lullabies
Choking on your alibis

But it's just the price I pay
Destiny is calling me
Open up my eager eyes
‘Cause I'm Mr Brightside

I never
I never
I never
I never



Det är alldeles för sjukt -


skrika högt och hålla för örat

Jag vill hänvisa till Petras ord och ur dem bekänna min oerhörda saknad av världens bästa Alanya.
Det kan verka konstigt och inte minst onaturligt att man kan sakna något som inte varat längre än under en veckas tid,
men något så förtrollande och drömförverkligande lämnar inget rum för något annat än saknad.

Just nu vill jag bara föreställa mig ett liv tillbringat under cubanas luftiga tak och aldrig mer befinna mig i närheten av beskymmer.
Men beskymmerna är alldeles för nära, nästan här intill och inte ens vänner kan rädda mig längre.

Jag är splittrad av betvivlan för vad jag ska göra efter jul och även om jag lyckats komma upp med ett flertal altenativ så verkar de mesta just för tillfället fullkomligt oväsentliga och jag kan lika bra hålla käften och gå och lägga mig.



Man försöker att blunda men man ser det ändå
gör sitt bästa och hoppas
men när inte det går



-
207


Va tyjst med dehj papskaleh

Att sakna Turkiet och alla underbara Turkar från Alanya var inget jag för lite mer än en vecka sen såg som en möjlighet.
Men nu när jag fått uppleva den turkiska miljön och den fullständigt galna tillställningen under varje timme på dygnet så ser jag mig inte göra annat.

Denna veckan har varit den bästa i mitt liv och cubana kan vara det bästa någonsin.
Jag är litegranna kär i både känslan och allt vad som innefattade den och mina medresare samt hacibay med personal, cubanas personal, folkdans, happy hour, turkdans, båtresa, plankstek, efes och cha cha slide har förgyllt resan till dess fulla grad.

Det finns mycket att säga om Turkar, men mina fördomar är fullständigt gone och jag älskar både landet och dem.
-
And now and now and now,
are you ready for the big show?
ta mig tillbaka.


RSS 2.0