Fyfan vad bra!

Jag måste erkänna att gårdagen var en utav de absolut bästa på länge!
Dock bortsett från mina faktiskt helt sjuka sår på benen. Men den glädjen som dom sedan gav till resten av gruppen gör väl att det kanske var värt det, ändå. Framförallt för Ullis, som jag nog aldrig sett garva så mkt tidigare i mitt liv då jag tog steget ut från stenmuren och landade i nässlebuskarna. Förbannat ont gjorde det och gör än idag vill jag tillägga. 

Men även om jag vaknade upp med såriga ben som nog inte kommer sluta svida förrän jag fyllt 45 så är jag rysligt glad över gårdagen. Klassen är den absolut bästa och tanken om att allt snart tar slut är dödlig.

Grillmys med denniskorv och bränt korvbröd, sockeplast- musik, Ullis fantastiska humor, en väldigt annorlunda men förjävla rolig version av kubbspel, sång, dans, skratt och glädjeskrik till dess fulla grad kan inte upplevas på ett bättre sätt än med Sp3b.

image58
Denniskorv kommer alltid vara den bästa och även om jag gav mig på ett försök till att lura Jonna att även mina korvar var Dennis, så kunde hon avslöja mig bara genom att ja, nog lukta. (Tråkigt för mig)
image59
Något sådant kubb har jag aldrig tidigare stött på i mitt liv,
och egentligen vill jag skylla vårt lags förlust på det men det gick inte riktigt hem. Det vinnande laget bestående av dessa amatörslyckor var lagom bestämda på att dom helt enkelt var dem bästa.
image60
Visserligen hade dom väl kanske rätt i det men ett försök till en stabil bortförklaring är aldrig fel och vi var faktiskt glada ändå!

image61

image62

image63

image64
Dans är sjukt viktigt.

image65
Precis som dessa bilderna! Skål , javåååål
image66

image67

image68

image69

image70

image71
Det är så vi jobbar..


För att avsluta kvällen tänker jag bidra med lite uppstötningar för er del. Såhär vacker var jag efter att jag bråkat med nässlorna. och Ja, det är verkligen bölder precis så som det ser ut, och Ja, det gjorde SKITont!
image72

Jag fick nyss fram lite bilder i huvudet sen gårdagens Lotus! I morse stod det stilla men efter ett samtal med Frida insåg jag det farliga allvaret på dansgolvet med vatten/öl - krig men framförallt den verkligen galna fighten med kundvagnen! Fyfan vad det var roligt , hjälp så mkt jag skrattar nu. Kundvagnsåkande genom hela staden - aldrig fel, absolut helt rätt.

Ikväll äre fest igen, WOW .
Det måste ju firas.


Sista slutklämmen nu

Förra veckan bestod till mesta dels bara av plugg.
Denna vecka har varit precis likadan.
Imorgon tar det allra sista pluggandet slut för den allra sista gången och det känns både skönt och skrämmande. Men med tanke på de senaste veckornas frustration, mest bara skönt.
På fredag skall det verkligen firas att alla betygen är satta oavsett resultat vilket innebär odräglig onykterhet åter igen! Klassfest + 3:3 kommer förgylla kvällen och lite förhöjt promille på det så blire toppen!
Visserligen önskar jag att Aniz kunde vatt med å fira eftersoom att hon behövs i sånna lägen! Ingen fest utan anna, Men nu får jag helt enkelt nöja mig med att ha henne i tanken,
precis som varje dag annars..
I miss you .

MEN blicka framåt Wanja! Toppendatum framför dig nu!
23/5 - betygen sätts - utång och 3:3 - FIRAA
28/5 skattjakten
29-31/5 Siesta
3/6 Karnevalen
5/6 STUDDAN
8/6 Bal

En hel sommar ger jag sedan åt scan och i Augusti lämnar jag Svearike för att besöka ön Korsika men i själva verket slänga armarna om Aniz.

Datumen därefter vågar jag dock verkligen inte tänka på ,.

Ett sista tillägg för att beskriva alla mina känslor för dagen,
Jag avskyr kemi och ser ingen logik i varför det måste finnas ,
plus,
att jag är förbannat trött på dig! Enligt vår verklighets system finns det tydligen vissa människor som aldrig är bra nog.
Undra om saker och ting hade förändrats om jag bytt namn..
Eller om jag lägger bena på ryggen och försvinner härifrån,
kanske.


heeeeeeeeeh

image55

image56

image57

Rolig helg ,
men nu måste jag plugga och det SUGER .

_____________________________________________________________________



Ibland önskar jag att ni skulle sluta att säga åt mig hur jag borde vara
och istället uppskatta hur jag är.

Jag försöker varje eviga dag,
varför ser ni inte mig?
Jag kommer aldrig lyckas.

Ibland hatar jag er för det
, och ibland verkligen inte .

NILLAN

Efter en väldigt omtumlande dag i skolan och i resultat av det nog svergies sääämsta humör för min del så bestämde jag mig ganska tidigt för att supa skallen av mig och bli allmänt odräglig.
Ett grattis då till Nillan (som jag av någon anledning gillar att kalla henne, ) eftersom att hon fyllt år men också för att hon bjöd på kalas för hela slanten!
Det måste ha blitt nog en av de roligaste kvällarna på länge igår med sjuka sanningar och konsekvenser, sjukt god mat, mördar-diskussioner, galen bussresa och galen utång.

Av nån anledning har jag  DOCK fått ett blåmärke på svanken och sår på vartenda jävla finger?
Det tog ett tag att komma på vad tusan jag sysslat med men till sist mindes jag ett ganska oönskat krig med taggbuskarna och kullerbytter i backen.
Vart kom dom ideerna ifrån kan man undra?
Nånting säger mig att mitt beslut om odräglig onykterhet blev minst sagt verkställt dårå .

kullerbytta är ett sjukt lustigt ord förresten .
kullerbytta, va fan heter det så eller har jag bara fått för mig det ?

shit vad jag är sleten idag dessutom,

palla den.



Plugg

Plugg plugg plugg , .

Nån gång kommer jag verkligen spy av det ordet .
Både av den ena anledningen
och den andra.

Hallå ja!

Eftersom att jag är en ultimat push-over så gör jag nu precis så som peppe önskat

image54

tagen på bar gärningen under sitt absoluta gay-framträde som leo dicap.
För dig, peppe ; )


Idag var vi i malmö och lyssnade på visa muslimer och högfärdiga judar. Det var mysigt.
Mest för att solen sken och för att klassen är kanon.

image53


____________________________________________________________________________________


Helgen har varit toppen.
Solen som skiner och världens bästa umgänge , - det kan helt enkelt inte bli bättre.
Fredagen började hos Linnea och slutade som vanligt alltid utanför grand för mig eftersom jag har en viss tendens att aldrig komma in längre. Grattis till mig.


image45  image46

image47  image48

kalasmysigt förkrök hos Linnet som förövrigt ligger inne med sveriges roligaste skratt och rolf som har en viss tendens att bli riktigt full på shots förgyllde kvällen med hans predikan om världen som gick runt så hans mobil gick sönder!


Lördagen var också fantastiskt mysig då det bar ut till landön med världens kanske bästa gäng.

Lidel fixar allt för billiga pengar så det var nästan bara att ge sig ut på vägen och förlita sig på mig och min aningen vilsna vägbeskrivning. Dock lyckades vi med den hitta rätt så en eloge till mig och en till to the rest of you som gjorde ännu en lördagskväll! 
Filles massmördande, peppes sjungande, frittes ivriga grillande, idas humor och kanske till och med min klassiska otur gör att det inte kan bli bättre . 

image49

image50

image51

image52 



_________________
På söndagen sedan kände jag till och med för stranden och det gjorde även petra både 1+2 och Anna.
Det var mys och lagom underhållande då ungefär 99% av alla som spelar beachvollyboll är riktigt usla!
inte riktigt lika underhållande dock att jag av alla som ligger på stranden ska lyckas bli träffad av bollen 30 gånger.
Min klassiska otur, all over igen.

God- natt


ja ,


A couple of hundred years ago, Benjamin Franklin shared with the world the secret of his success. Never leave that till tomorrow, he said, which you can do today. This is the man who discovered electricity. You think more people would listen to what he had to say. I don't know why we put things off, but if I had to guess, I'd have to say it has a lot to do with fear. Fear of failure, fear of rejection, sometimes the fear is just of making a decision, because what if you're wrong? What if you're making a mistake you can't undo? The early bird catches the worm. A stitch in time saves nine. He who hesitates is lost. We can't pretend we hadn't been told. We've all heard the proverbs, heard the philosophers, heard our grandparents warning us about wasted time, heard the damn poets urging us to seize the day. Still sometimes we have to see for ourselves. We have to make our own mistakes. We have to learn our own lessons. We have to sweep today's possibility under tomorrow's rug until we can't anymore. Until we finally understand for ourselves what Benjamin Franklin really meant. That knowing is better than wondering, that waking is better than sleeping, and even the biggest failure, even the worst, beat the hell out of never trying.


PUH!

Idag satt ida och gestikulerade med ögonen och när jag lät fångas av hennes scen där mitt i vår unika matsal insåg jag att ögon påminde mig om färgade linser, vilket i sin tur påminde mig om att jag beställt färgade linser i november månad men fortfarande inte hämtat ut dem! WOW , snacka om jag förvandlades till ett hyperstirr där eftersom att jag kunde minnas att jag i december månad fått en påminselse om att jag skulle betala för dem plus en deadline på senaste inbetalningsdatum ,vilket var den siste december.
EFTER VARJE DAG DÄR SEDAN SKULLE BELOPPET HÖJAS!
okej tänkte jag, det är MAJ MÅNAD NU! det innebär att beloppet skulle ha höjts med ungefär 150 dagar och Gud vet fan vilken summa det skulle resultera i. Jag såg direkt hela min student och de närmsta 20 åren gå i kras och mig själv lidandes på varje skitjobb jag kunnat haffa!
Grattis Wanja, du är klok.

Meeeeeeeeeeen, efter att Malin och Kson engagerat skrämt upp mig med kronofogden och de värsta anmärkningarna man kan ligga inne med så insåg jag att jag var tvungen att ta reda på vad tusan summan låg på och förhopningsvis kunna stoppa den! Sen insåg jag dock också att jag skulle vara alldeles för rädd för att slå numret så med ett utbyte av en snusdosa så ringde kson.
TACCKA FAN , för till min stora förvåning visade det sig att jag inte hade fått någon anmärkning utan att dem istället skickat tillbaka linserna och låtit mig vara!

fy tusan vilken lättnad ,
Life make sense again...

ÅNGEST!

Igår var det exakt en måndad kvar tills vi springer ut och bryter klacken i trappan och sjunger studentsången utan att egentligen kunna texten.
Dagen i sig känns underbar att längta efter men att mötas med morgonen därpå känns minst sagt skrämmande! Jag vet egentligen inte hur mycket jag vridit och vänt på all studentångest i mitt huvud nu men trots det känns det inte en sekund mindre läskigt. Bättre blir det inte heller av all packad skolångest som skall hinnas med innan betygen sätts! Det är fullkomligt övermänskligt att ens vara i närheten av att klara av allt!
Någon studentklänning har jag inte heller! Den hade jag tänkt att jag skulle sy men oj vad veckorna runnit fort som fan iväg och nu känns det näst intill omöjligt att hinna med!
Åh, vad deprimerande det känns att klaga över någonting som egentlligen bör vara kul men med tanke på att tiden fittar iväg så har jag inte mkt till val.
Btw,
Lions, ni suger.
hejdå.

Fuck det .

JAJA , bara riv upp hela min välbäddade säng och tvinga mig göra om den igen bara för att det råkade vara lite skrynkligt vid fotänden! Komentera gärna sättet jag skrubbar en vask på och ge mig gärna en utskällning på ett främmade språk där allt jag kan begripa är mitt namn upprepandes gånger och ilskan i rösten.
Nånting säger mig att det fanns en väldigt stark anledning till varför jag valde att ge upp det jobbet.

Ikväll vart mys. Ett återvändande till favoritfamiljen, dessvärre, minus en.
Det har jag saknat,
även om jag hade kunnat klara mig utan dem där för somliga väldigt underhållande skräckisarna! Nu är jag både rädd för kineser, musik , äldre damer, poliser, fåglar, bilar, bensinstationer, mörker och djur.
Men en cigg på backan som omväxling slår aldrig fel och jag har verkligen saknat det.

image43

Se inte den!














JAG VILL HÄRIFRÅN,
nu


Sådär ja .

Som vanligt den 30 april skyms solen undan av moln och rengskurar endast för att grillning och utemys är vad som står på schemat för de flesta människor! Jag kan verkligen inte koppla det logiska i varför man alltid ska drabbas av detta uttjatade dilemma varje eviga valborg! Kanske nånting man borde ta till vana och ändra trenden till inomhus firande istället? Lite tråkigt kanske.
Men bortsett från allt vad det gäller väder så var valborg väldigt mysigt.
Grillning trots vädret hos Ditte och sedan chillout och boombar efter det! Min mat var för övrigt nästan pinsamt god! Med tanke på att jag plågat mig själv med nyttigheter de senaste två veckorna så smakade den där bearnesåsen bättre än nog, någonsin.
Jag tror dock att jag under kvällen lyckats ta sönder min mobil vilket är pissigt surt eftersom att den är ny. Kanske skulle jag ha lyssnat på dom där ungefär halva världen som all avrådde mig från den modellen ? BÖG !
En annan sak jag under kvällen lyckades konstatera var att jag är absolut värdelös på att rulla magen. Totalt omöjligt och jag begriper inte hur ni som kan gör!



Nu tänker jag nästan slänga i mig lite spagetti och köttfärssås eftersom att det fortfarande är världens godaste maträtt och sedan ska jag och marre vandra ner till wä ip och titta på lite fotboll. Chockartat  , I know, men jag saknar det faktiskt ibland. Nu när sommaren nästan är här så hör fotboll liksom ihop med känslan och att inte själv kunna ta på sig sina sletna benskydd och för små ovesholmstrumpor är faktiskt aningen tragiskt.

Men , sånt är livet, det var mitt eget val.

Snart är studdan här,
helt galet.
verkligen helt galet.
Hej världen.

Btw,
Jag saknar dig Anna Anna Anna Anna helt också galet mkt! Ja stötte på merissa idag och hon drog till med en liten fras från "mia och klara". Jag kan säga att det var verkligen skönt att få höra lite "Due Christina" nu för första gången på väldigt länge. Dock insåg jag att jag saknade dig desto mer.
Men, vi ses snart.
Vi ses snart.
Hälsa danskarna,
På återseende,
Tania.


RSS 2.0