På er begäran

En önskan om ett gladare inlägg har nått mitt förfogande och jag har nu beslutat att skapa en lite mer harmonisk stämning.
Inte för att jag känner något större behov till att blotta min krystade välgång till en större uppsats men mer ett kort bekräftande på att allt är okej.
För bakom all förvirrande förändring så är allt egentligen bara bra.

Jag har dock en önskan om att tjejer kunde dämpa lite av det kvinnliga hormonet och stärka lite av det motsatta.
Det skulle nog bli en enklare värld att leva i då.

Snart är det nyår och jag är sugen på Berlin. Kristianstad har för länge sen erbjudit allt som finns att erbjuda och jag känner mig färdig här. Nästan så pass mycket att jag börjar känna mig patetisk ur min sysslsättning.

För övrigt så höjer den nyss inledda julstämningen min lust till livet just nu och vore det inte så bra att ljustakarna lös i alla fönster och de pyntade gatorna haft sin charm så hade mitt liv lika bra kunnat dö ut här och nu.
Men tiden har sin rätt att falla på sin plats när den går.
Allting är bara bra.


PAPERCUT!

Mina händer svider från nattens traumatiska upplevelser.

Jag har satt ihop ett hundratals köttfyllda papperskartonger, varav närmare hälften djävlats med mig så illa att jag vill offra mina händer åt köttkvarnen för att förlora dem och förhindra smärtan . 
Det kan verka löjligt att jag klagar över något så betydelselöst om man tänker på världens grymhet men alla har väl sin rätt att hamna under topp ibland.
Fast och andra sidan.
 - om man jämt ska haka upp sig på ting som är små,
är man väl egentligen inte större än så.
 -

Accepterande

Det visar sig på många sätt,
hur en rutin på livet ger sin effekt ur dess ovana.
Det är inte mycket man längre orkar ödsla sin tid på och inte minst befinna sig i. 
Livet känns inte meningsfullt på samma sätt längre men ur mina något vilseledande spekulationer har jag räknat ut att för att få ett betydande liv måste man skapa det själv.
Varje dag är en ny chans.

Mitt liv har inte tagit slut,
det har bara bytt skepnad.

hej jag hatar världen

Jag blir bara så jävla irriterad för helvete!

Jag ställer inte upp

på att besitta en plats i denna manipulativa skitvärld.


Arbetsporr

Scan kan vara det snuskigaste i världen.
Men jag älskar verkligen det stället.
Snusk-kamrater.


(och nej, är svaret för er som tvivlar och skakar lite lätt och oroat på huvudet: jag kommer inte att stanna där för evigt så som de flesta som jobbar där men att blicka framåt känns fullkomligt oväsentligt då det inte skapar annat än oreda och inte minst beslutsångest.
Jag tänker därför låta nuet vara lika väsentligt som det är aktuellt och helt enkelt skumma mig förbi tankar om framtiden tills dagen då den faktiskt kommer. )
-

Att tjäna pengar är trots allt ingen värst korkad plan för en dock så korkad livsamatör.
-









En dag blir allting bättre.

Meningslöst men kanske,

Jag har börjat fundera lite kring meningen med denna egentligen fullt meningslösa blogg fylld av gnäll och traumatiska missöden från ett fullt lika meninslöst liv i allmänhet.
Jag menar här radar jag upp mina dagars event och gnäller över vart mitt liv är påväg att leda mig i tron om att någon faktiskt skulle bry sig.
Jag är övertygad om att ingen har nåt större intresse av vad jag sysslar med om dagarna lika lite som jag faktiskt kan tycka att det kvittar men fortfarande så finns det nån magnetisk dragkänsla som för mig tillbaka.
Kanske är det egentligen så att jag skriver för min egen skull mest för att skriva ner mina tankar för att lätta på bördan som dem medför.
Eller så är det kanske bara av den enkla anledningen att jag känner för det och nånstans kanske till och med njuter lite lätt av tanken att folk faktiskt tar sig tiden och läser.
Det behöver väl egentligen inte vara svårare än så.

-

Just nu känns det mesta förbannat meningslöst.

Vilken man av heder.





Snuskeri och mysverkstad

Inatt var vår käre Tintin tillbaka på linjen och delade polsk-eng-svenska åsikter med mig över backarna.
Det blev en hel del charader och precis som i somras så vart dem fullkomligt obegripliga men underhållande.
(Petra är mycket bättre på detdär med charader men jag gav mig liksom på ett försök till att lyckas).

Scan överlag är väl ganska underhållande och inte minst snuskigt och jag tror att det är därför jag trivs. -
Verkstaden kryddar väl dock till max vad det gäller snuskeri vilket har satt sitt resultat hos Magda, som med hennes överenergiskt busiga sensualitet tycks se pornografin i allt som rör sig.

För övrigt så har Jack Sparrow kommit upp med en nyfriserad mustach vilken känns relativt ouppskattad eftersom att han helt och hållet sabbat charmen i sitt utseende nu.
Men eftersom att han är så mysig att han till och med börjat prata med mig lite lätt på tysk-engelska så är jag villig att förlåta.

För att dessutom passa på att vara tjatig så planerar jag att ta körkort inom kort men tanken varierar.
Sen vill jag tillägga att Anna fyller år idag och det är värt ett grattis här i min kändisblogg.

Nu måste jag fortsätta mitt liv av snusk och arbete kombinerat med feber och halsfluss och ge mig fan på att allt kommer bli bra.
För det måste det bli.-


Poker face

Det känns inte riktigt rättvist att jag ska behöva ha både feber och halsfluss samtidigt som jag tvingas göra mitt allra bästa för inte köra trimmern för hårt eller knopparen för sakta.

Det går inte att låta ord beskriva hur mycket hellre jag både vill och behöver stanna i sängen framför att arbeta i 8 plusgrader, men man får helt enkelt låta en skepnad säga att man mår bättre än vad man gör och låta resten lösa sig.
Det är uppenbarligen så det fungerar,
in this world.


Yes ja jajamensan

Man kan väl säga att det känns i både kropp och själ att man så flitigt försummat sin sömn under denna helgen.
Jag har ont i både hals och huvud och trots att det känns som om jag i vilken kommande sekund som helst hade kunnat falla ihop så ska jag jobba om 3 timmar.

Fredagen spenderades med min kära familj efter att mamma ansträngt sig till sitt allra max om att ha mig hemma under i alla fall en idol-kväll.
Till min räddning kom dock Petra som livade upp taket hos familjen Ebbesson även om mamma tycks tro att hon gör det så bra själv.
Men likt så många gånger förr fick jag säga till henne att hon faktiskt inte alls är lika rolig som hon försöker att vara utan endast när hon inte är medveten om det. Hon lät sig dock inte förhindras och tog sig istället ann utmaningen i den arga leken för att i den vinna över min oslagbara syster, Hanna, vilket i även detta fall fick behålla sin titel som den oslagbara och mamma blev sittande utan ett ord att dela.

När väl kvällen började lida mot sitt slut blev jag plötsligt fullständigt överenergisk och spenderade därför resterande timmar av natten hos Linn tillsammans med vin, farliga byggtsällningar, Stephen King, kines, jessi, marie, axel och scrubs. 
 -

På lördagsmorgonen var det dags för omedelbar återhämtning då kvällen skulle spenderas i Capion-Malmö, för att fira den 21 år fyllda Sara.
Man kan väl säga att kvällen blev fylld av galenskaper och trots min intervallfeber så vart kvällen av självaste, top notch.

Inledningsvis började vi vårt firande med mat och hårplattning, vilket urartade till romshot och dans med golvmopp.














Tokig tjej som höll samtalsämnet uppe och ledde oss in på en hel del spår
angående hennes 6 månaders period och diverse.
Det urartade ganska rejält efter ett tag då vi spunnit virade på detta uttalande och låtit det
leda till " landningsbana, den danska flaggan och D&G".







Väl redo för utgång sedan tog vi oss till white där jag och Anna fann vårt byte på dansgolvet.
Då menar jag inte byte som i "snygg malmöbo" utan byte som i "asäcklig bunnytjej".
Så efter ett antal försök från oss båda så lyckades jag till slut med att rycka av denne tjejs bunnysvans.


Man kan väl säga att jag är nöjd.






Kvällen fortsatte att urarta då vi lämnat White och tatt oss till McDonalds.
På vägen dit citerades och imiterades "Mia och Klara" vilket vi kommit fram till attt vi lyckats sprida runt om i både sverige och Europa.
Väl på Mc tog det inte lång tid innan vi blev bundisar med lizie i kassan men hatade av resterande.
Imse vimse spindel klättrade i ett träd, "har jag nånting i örat", Turkhat, Johannes, plusmeny, killen i bruna tröjan, "vissa får andra inte", dansk-slag och "oh my God is this human" sammanfattar väl det hela ganska väl.

Kvällen avslutades sedan med skratt till dess fulla grad samt en kombination av godis och Meris vid namn, bodyshots.

-

"Vissa får andra inte, vissa får andra inte. Vilka intressssanta tjejer, "
-Yes ja jajamensan.






RSS 2.0