Parrtttthhhhheeeyyy

Min tanke om Sage Club blev ett snabbt utröstat val då jag plötsligt fanns i ledningen om vägen dit. Jag kan knappt hitta till tunnelbanorna vi tagit ungefär 665543 gånger så det vore väl ganksa otippat att jag skulle hitta dit på egen hand. Så efter endast några meter och ett tappert försök från min sida, så gav vi väl upp.

Dock slutade det istället med att vi hamnade på ett metal hardcore ställe där folk dansade som om dom lyssnade på beyoncé eller shakira, då dom i själva verket skakade loss till metallica på dansgolvet. Men väl på plats så fick vi liksom ge allt ändå och blev snabbt en av dom alla hårdrockarna. Dock blev greken lite väl into detdär och började ge sig iväg på egen hand. Man kan väl säga att han bjöd på en show och inte minst i taxin hem. Jag, Linn och Alec försökte föra en gaulen konversation med chaffisen men då blev han tosig och satte sina händer framför munnen på båda mig och Linn samtidigt som han sa " Just let me take care of this, he needs to keep his eyes on the rooooad, not on yoou! "
Haha, galen kille detdär.
Diggan blev också gjord under kvällen och även på vägen upp från de där asss-jobbiga trapporna mest för att göra den vägen litegranna roligare. 
Hej tjo och klackarna i taket,
party i Berliin.







Kommentarer
Postat av: blondinbella

jävlar va sexig linn är. verkligen.

2009-03-01 @ 00:33:01
URL: http://blondinbella.se
Postat av: Viveca Andebratt

Du vet väl hur ordspråket går, "man kan alltid, slänga in en diagonal i ett sammanhang för att peppra upp det lite" Jag brukar köra över övergångsställen och sådär, dagtid även. Ekivogt.

2009-03-02 @ 18:31:04
Postat av: blonde bell

tycker att ni inte ska härma mig med att använda svart mascara. hitta en egen stil !

2009-03-03 @ 04:48:08
URL: http://blondinbella.usa
Postat av: Anonym

mycket tuttar :)

2009-03-05 @ 23:48:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0